back

A hospital in the forest

This Norwegian hospital among the trees aims to ease the stress of child patients. 🌲⚕️🌲

Hospital rooms in the middle of the forest, a new initiative in Norway

 • The Sørlandet region in Norway is experimenting with a new initiative: placing hospital rooms in the middle of the forest. *

To keep children away from the anxiety of hospitals, Norway has set up a new initiative: hospital rooms in the middle of the forest. This is the project "Open Air Hospital" or "Friluftssykehuset".

The aim of the Norwegian "Open Air Hospital" project is to use the benefits of nature to make life a little better for hospitalized children. The hospital rooms are reminiscent of tree houses built by children for fun. These rooms were designed so that young patients can be in contact with the forest: hear the sound of birds, a stream, the rustle of trees in the forest … The rooms are surrounded by greenery, but they remain close to a hospital so that children can be cared for quickly.

The initiators of the "open-air hospital" project would like these rooms in the middle of the forest to become the norm in Norway and the rest of the world.

04/05/2019 08:50
 • 115.4k
 • 23

11 comments

 • Tracy K.
  05/05/2019 06:24

  Another reason to be thrilled about spending time amongst Norwegians.

 • Cristina F.
  24/05/2019 12:21

  Amazing.

 • Teresa V.
  24/05/2019 13:11

  Sempre à frente..... ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Fikret N.
  25/05/2019 18:23

  Nothing amazing !! Norway is the land of pedofilisam

 • Jeroen T.
  25/05/2019 20:06

  😊

 • Melita P.
  26/05/2019 07:05

  Amazing💗

 • Vivienne P.
  28/05/2019 03:56

  When my mum was in hospital for 6yrs (rheumatic fever) she slept in open sided hut all year round.... In winter they were covered in Blankets and a tarpaulin...Thorpe Arch in the countryside outside Leeds UK.... Her treatment was Fresh Air and Good Food!!! There's nothing new.....

 • Dimitris S.
  28/05/2019 06:54

  This x does y

 • Sol J.
  28/05/2019 13:29

  I love Norway 😘😘 Who will invite me to Norway pls

 • Liridon A.
  29/05/2019 20:05

  IT'S ALL ABOUT - THE - MONEY - MONEY - MONEY - MONEY - FAKE - FUCK FOREVER - POLITIC USA - AMERICA - UNITET STATE - EUROPE - CHINA - RUSSIA - WORLD - MASUN - ISRAEL IS CRIMINAL COMMUNITY GROUP. Na Vjendhen e Pasurin e Shtetit të Kosovës Përmes Privatizimit Kriminal - Mason - Izraeli është Origjina e Dreqit. As for the theft of the state wealth of Kosovo through criminal privatization it's Izreal who is involved in - the Demon Origin KLA - UÇK - PDK - SHIK - POLITIC KOSOVA - ALBANIA - IS AZ - CRIMINAL GROUP - IN BALKAN REGION - NJOFTIM - BIE NUMËRI I TE PA PUNEVE NE KOSOVE - VDES NJE I PA PUNE - NGA: - FROM - NGO - NZT - Aktivist për të Drejta të Njeriut - NGO - NZT - MR. Liridon Aliu - Activist For Human Rights Tmerri i Arsimit në Amerikë është Harvardi atje Prodhojn Anlafabet me Diploma etj. - The Horror of Education in America is Harvard there Producing Anaconda with Diploma etc. VERSION ENGLISH: NGA: - FROM - NGO - NZT - Aktivist për të Drejta të Njeriut - NGO - NZT - MR. Liridon Aliu - Activist For Human Rights - Liridon Aliu - /videos/vb.1328103197204021/1549248875089451 Liridon Aliu - www.facebook.com/liridon.aliu.internacional.law.community www.facebook.com/liridon.aliu.internacional.law.community/posts/2307974195883578 1) Regardless of Faith/Ethnicity/Race/ Promotion of the Gays is an idiot thing, Unprecedented human crime - Ban by law to be a Gay - For factual reason that Gays decrease the natality - Proliferation of population in the world and Gays, Abort and Clon bring us Natural Disaster since the God don't want us this ways, that's why we often have natural disaster like tsunami. To be a Gay it's not pride but idiot - crime. Dear friends from USA - America - Europe - Word - I believe you've noticed a fact that, the cow - Dog - Cat - animals and Birds have a Sexual inclination towards opposite sex and who is that devil man who invented this idiot thing called Gay - may be Cursed forever. LINK - www.facebook.com/liridon.aliu.internacional.law.community/posts/1870029946344674 LUFTA FILLON MBASI TË MBARON. - HASHIM THAÇI - KADRI VESELI. - Founded Various Businesses - Markets - Private Hospital and private Colleges etc .. etc. In Public School - Universities, first, they employed their own Political and Criminal People, they Repressed Protests of Self Determination by Violence and Weakened Public Universities in order to entice recruitment into Private School and Colleges to produce Prostitutes, Illiterates with Diplomas and this way the Medicine here is at high risk if there’s no changes at State System etc .. etc. VERSION ALBANIAN: - Pytje për - Krijesat e pa Shembull Djallzore ku në fakt edhe Dreqi Çuditet kur i Shef këta - LGBT: Ku do të ishe ti sikur Prindërit e tuaj - Babani - Nëna juaj të ishin si ti - ? EU - EURPE - USA - AMERICA - 1) Pa Dallim Feje -Etnie Race - Ngjyre - Nadlone - Promovimin - Reklamimin e Pederrave ky është Idijotësi - Krim i pa Shmbull Njerzor - Ndalone me Ligj të bëhesh Pederr - Për Arsyje Faktike se Pederrat e Ulin Natalitetin - Shtimin e Popullsis në Botë dhe Pederrat - Aborti - Klonimi na Sjellin Fatkeqsi Natyrore se Zoti nuk na donë Kështu andaj Shpesh përballemi me Cunami e Katastrofa Natyrore - Të jesh Pederr nuk është Krenari por është Idjotësi - Krim - Miq të Nderuar nga USA - Amerika - Europa - Bota - Besoj e keni Vrejtur një Fakt - Lopa, Qeni - Macja - Kafashet - Shtazet - Shpezet - Të gjitha kan Prirje Seksuale në Gjinin e Kundërt e kush ishte ai njeri Djallzor që e Shpiku këtë Idijotësi të Quajtur Pederr - Qoft i/e Mallkur Përjetësisht. LINK - www.facebook.com/liridon.aliu.internacional.law.community/photos/a.1428075453873461.1073741828.1328103197204021/1870027643011571/?type=3&theater ______________________________________________________________________ BOTA ËSHTË SHUMË E ÇUDITËSHME. NJERZIT KRENOHEN PËR ATË QË DUHET TË TURPËROHESHIN. QYTETARË TË NDERUAR TË KOSOVËS - SHQIPËRIS ETNIKE - TANI MË U KOMPLETUA - EKPI I HAJNAVE - MATRAPAZVE - KRIMINELVE QYRRANEVE TË PIST E KRIMINELVE SHUMË TË LIGJ TË - AZ - UÇK - UQKES - AZ - PDK - SHIK - PRIVATIZIMI - TENDERTE PUBLIKE - PRIVATE - VIVA FRESH STORE ZADRUGAT E MËDHJA - MË FALNI - PDK - SHIK - HASHIM THAÇI - KADRI VESELI - AAK - RAMUSH E DAUT HARADINAJ - NISMA - FATMIR LIMAJ E - AUTOSTRADA E KOMBIT LIMAK - BAU MARKET - MË FALNI - JAKUP KRASNIQI. - AKR - FUNDRRINA E RUSIS - BEXHET PACOLLI ME FUNDRRINAT TJERA..... ETJ.... ETJ.... 1) V.V. ALBIN KURT - DO VIN NË PUSHTET - V.V. ALBIN KUTI DUHET TA KUPTOJN SE - POPULLI I KOSOVË - NUK - DON PËRRALLA ME NA TREGU JU - PRODUKTET SERBE ETJ..... PO ..... 2) V.V. ALBIN KURTI DUHET MIRRENI ME PRIVATIZIM DHE TË JA KTHEJNI POPULLIT PRIVATIZIMIN FUND E KRYE KRIMINAL - DUHET TI MBYLLNI SHKOLLAT DHE KOLEGJET FUND E KRYE KRIMINALE TË KOSOVËS - QË UDHËHIQEN - PREJ ANALFABETVE DHE PRODHOJN ANALFABET ME DIPLOMA DHE TË SHTYR NGA VARFËRIA - PRODHOJN - SELKTOJN BANDIT DHE PROTITUTA ETJ.... ETJ

 • Alexandra L.
  31/05/2019 06:38

  💚